Ghost Recon Online konečně opustí betu a v dubnu vyjde
zdroj: tisková zpráva

Ghost Recon Online konečně opustí betu a v dubnu vyjde

18. 3. 2014 14:05 | Preview | autor: Adam Homola |

Tom Clancy`s Ghost Recon Online běží v betaverzi od roku 2012, ale už dlouho tenhle stav trvat nebude. Příští měsíc, konkrétně 10. dubna 2014 se hra překlopí do ostré verze a oficiálně tak vyjde. Na Steamu pak ale nenajdete Ghost Recon Online, nýbrž Tom Clancy`s Ghost Recon Phantoms - po vydání tak hra vyfasuje i nové jméno, což nebývá příliš obvyklé, navíc když to běží v betě už přes rok.

Změna, která v dubnu nastane, nebude jen v názvu. Vývojáři zamakali a předělali celou hru do nového vizuálního ztvárnění a to včetně postav, designu všech možných gadgetů, osvětlení a designu většiny map. Kámen na kameni nezůstane ani v případě matchmakingu, který bude brát nově v potaz jak schopnosti hráčů, tak jejich výbavu. Výsledkem by mělo být mnohem férovější párování hráčů, než tomu bylo doposud.

“Konec otevřené bety je pro hru nový začátek. Rozdíl, který je mezi počátkem hry a jejím aktuálním stavem je tak velký, že jsme se rozhodli dát projektu novou identitu. Na základě feedbacku našich pěti milionů hráčů jsme mohli pořád přidávat obsah a vylepšovat to, co činí hru unikátní: směs intenzivní střílečky s týmovou spoluprací a taktickou hloubkou MOBA her," řekl v tiskové zprávě Corey Facteau, producent Ghost Recon Phantoms.

Příběh je to poslední, na čem by mělo nové Ghost Recon Phantoms stát, ale i tak nám tvůrci naservírují alespoň nějaké stručné pozadí děje - The Phantoms jsou speciální jednotkou, jde o bývalé Ghosty. Vojáci z Ghost odešli za vlastními cíli a pro současné The Ghosts jsou nepřítelem. Jako základní nástin nám to musí stačit a taky stačí, příběh je tady na tom posledním místě.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Jako u každé správné online hry, i tady bude z dlouhodobého hlediska záležet na dvou věcech - komunitě a podpoře vývojářů. Ti právě slibují, že budou do Ghost Recon Phantoms neustále přidávat nový obsah a nové herní prvky. Teď se například testují kouřové granáty a jakmile je tvůrci s pomocí hráčů pořádně odladí, nasadí je i do plné verze hry.

A ještě jedna příjemná zpráva na závěr - stávající účty se vám 10. dubna nevymažou, takže nebudete muset začínat na zelené louce. Nezapomeňte se také podívat do galerie, kam přibylo pár nových obrázků na kterých můžete porovnat vzhled hry předtím a nyní. V brzké době má také vyjít video, v němž se Phantoms předvede v plné parádě.

Nejnovější články