Detaily o Lost Via Domus dle TV seriálu
zdroj: tisková zpráva

Detaily o Lost Via Domus dle TV seriálu

27. 7. 2007 2:02 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Po pádu letadla se ocitnete na ostrově v Tichém oceánu, kde bude hlavním úkolem přežít. Co o náplni hry odhalil trailer?

Hlavní událostí Comic-Conu se stal první trailer a s ním i detaily k Ubisoft Montreal chystané hře Lost podle televizního seriálu Ztraceni. Po pádu Oceanic Airlines letu 815 se ocitnete na tajemném ostrově v Tichém oceánu, kde se budete muset vyrovnat s vlastní temnou minulostí, bojovat o přežití a samozřejmě nalézt cestu domů. Hru budete ovládat z third-person pohledu, ale není jasné, zda bude hlavním hrdinou Jack (chlapík v traileru tomu však nasvědčuje) anebo zcela nová postava s přizpůsobitelným vzhledem, se kterou byste podnikali výpravy za nebo s ostatními přeživšími. Mezi nimi nebude chybět Kate, Sawyer, Hurley ani Locke.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Trailer je zaměřený na hrdinu, který nejprve bloudí kolem jeskynních vodopádů, načež zažehne louči a vydá se tunelem k velkému mechanickému přístroji. V prostřihu lze spatřit běh v lese podél šipek na stromech nebo Locka, sedícího u počítače, načež se na vteřinu mihne nápis: “Najdi nás a ukážeme ti cestu”. Rovněž lze zahlédnout stanici The Swan, což napovídá o tom, kdy se v časové ose seriálu hra bude odehrávat. Autoři slibují známé lokace, ale už v traileru je vidět nový otvor s logem Dharmy a obligátním symbolem blesku. Scény z džungle vypadají chvílemi jako z Far Cry, vzápětí dají vzpomenout na prales z Uncharted: Drake’s Fortune.

zdroj: Archiv


Lost Video Game ComicCon trailer - stažitelná verze (14 MB, 720x486)

Trailer vrcholí náletem netopýrů, ti však nebudou jedinou nepříjemností, s níž se setkáte: kromě řešení četných puzzlů se budete muset utkat i se slavnou kouřovou bestií z černého dýmu. Lost: The Videogame vyjde pro PC, X360 a PS3 v březnu příštího roku, kdy poběží čtvrtá řada seriálu. Té bude v lednu předcházet nový film od autora seriálu J.J Abramse, nazvaný 1-18-08 a pojednávající o útoku monstra na New York. Další dění okolo hry budete brzy moci sledovat na homepage, která však zatím přesměrovává na stránky Ubisoftu. O seriálu jako takovém se nejvíc dozvíte na českých fanstránkách Lost.cz.
zdroj: Shacknews, GH, IGN, CVG, GamesRadar, Blue's News a další

levis

Nejnovější články