Dawn of Magic - poroučet větru a ohni...
zdroj: tisková zpráva

Dawn of Magic - poroučet větru a ohni...

17. 3. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Akční RPG Dawn of Magic staví na 12 magických školách. Ty, které jsou zasvěcené ohni a vzduchu, patří k nejmocnějším z nich...

Dnes pro vás máme vedle nových screenshotů z akční RPG Dawn of Magic také nové informace o dvou z dvanácti škol magie, s nimiž se v ní setkáte. Konkrétně vám můžeme prozradit pár podrobností o školách zasvěcených elementům ohně a vzduchu. Všech dvanáct sestává z osmi mocných kouzel, která hráč může získat buď tak, že najde odpovídající svitek, anebo si ho koupí u obchodníka. Později ve hře můžete do každého kouzla investovat body zkušeností, takže se z vás nakonec může stát prakticky všemohoucí čaroděj.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Školy ohně a vzduchu patří k nejmocnějším ve hře. První jmenovaná vám umožní ovládnout plameny a pohrávat si s nimi v různých formách. Zvolíte-li tuto školu, budete považováni za jednoho z nejnebezpečnějších mágů. V každé škole budete mít k dispozici kouzla aktivní i pasivní. Aktivní jsou stvořena pro akci a pasivní pro obranu (vytvoří auru, anebo vám poskytnou nějakou jinou výhodu). Příkladem aktivního kouzla z ohně nechť jsou "Fireballs", které mrštíte po nepříteli a ony při kontaktu vybuchnou. Pasivní představuje "Fire Mastery" - primárně navýší vaši imunitu a odolnost vůči ohni, sekundárně posílí všechna vaše kouzla a zredukuje případná poškození mrazivými kouzly.

Škola vzduchu na duhou stranu hráči dovolí ovládat nejen vzduch jako takový, ale i řadu různých přírodních fenoménů, například blesky, vítr, ad. Za jedno z nejúčinnějších kouzel je v této škole považováno "Chain Lightning". Když ho použijete, sešlete na vybraného nepřítele blesk, který se následně rozskočí po nejbližších dalších protivnících. Ještě lepší je ale "Tornado". To když se vám podaří vytvořit, ti, co stojí proti vám, se mohou těšit na pořádný chaos doprovázený otřesy a blesky. Kromě toho, poté, co tornádo opadne, rozdělí se na několik menších kouzel zvaných "Twister". To mimochodem naznačuje, že k ovládnutí Tornáda budete potřebovat umět několik dalších kouzel. Vedle Twisteru to bude "Lightning" a "Shock". Vydání Dawn of Magic je naplánováno na 20. duben. Předobjednat si ji můžete na TISCALI Gameshopu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články