Dark Age of Camelot: Labyrinth of the Minotaur
zdroj: tisková zpráva

Dark Age of Camelot: Labyrinth of the Minotaur

16. 8. 2006 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Do tohoto MMORPG se v sedmém (!) datadisku vrátí starověká rasa Minotaurů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Společnost Electronic Arts ohlásila další rozšíření pro populární masivně multiplayerovou fantasy RPG Dark Age of Camelot. Addon se jmenuje Labyrinth of Minotaur a ještě pro letošní rok jej coby oslavu 5. výročí trvání projektu připravuje studio EA Mythic (bývalé Mythic Entertainment).

S Labyrinth of Minotaur se do Dark Age of Camelot vrátí starověká rasa Minotaurů (po dvou letech vůbec první nová hratelná rasa ve hře), jež nyní hledají pomoc u těch nejlepších z nejlepších válečníků tří znepřátelených říší. Dlouhé věky ukrytá a zapečetěná mocná minotauří relikvie byla totiž odkryta a její ničivý vliv teď ohrožuje celý Camelot. Minotauři se vyznačují ohromnou silou. Dokonce takovou, že ve své jedné ruce dokáže s přehledem držet zbraň jež je určená pro boj obouruč. Ostatně se u nás také říká, že někdo "má sílu jako bejk" a tahle stvoření jsou přeci napůl mužem a napůl býkem.

Dále se pochopitelně dočkáte i nové třídy postaviček (Mauler) a sní nových schopností a možností. Kromě toho tu bude i pět nových levelů pro šampióny. Ve jménu hledání výše zmíněné relikvie se podíváte do ohromného Labyrintu, který bude představovat největší samostatný dungeon v masivně mulriplayerových hrách vůbec. V něm na vás budou čekat různé nové PvE úkoly, nové střety s velmi drsnými bestiemi, příležitosti pro RvR souboje, stejně jako velké poklady, různé nové předměty, apod. Hráči, kteří si prý tento addon předobjednají, navíc získají exklusivního mazlíčka, jenž je bude na jejich dobrodružných cestách doprovázet.

zdroj: bluesnews

korgull

Nejnovější články