Chytré zvířátko z The Last Guardian
zdroj: tisková zpráva

Chytré zvířátko z The Last Guardian

23. 2. 2011 16:16 | Preview | autor: levis |

Nejnovější číslo PSM3 magazínu přináší detailní preview z hraní The Last Guardian, titulu založeném na emotivní interakci mezi malým chlapcem a jeho hybridem-zvířetem Toricou. Z textu se dozvíte, že všechny stráže v brnění jsou ve skutečnosti jen mizející stíny.

Je tu také spoustu detailů o tom, jak se Team ICO snaží odlišit od své přelomové hry ICO nebo kterak si autoři nechali technicky vypomoci od studií Sony. Samotná hra má kupříkladu obsahovat méně bojových sekvencí než ICO a bude se točit především okolo hráčova mimořádně inteligentního společníka Torica.

Toricova AI prý reaguje na nálady a podněty v okolí, kde bude muset zvíře společně s chlapcem řešit puzzly a prozkoumávat lesy. Zvířátko dokáže leccos, na co by si chlapec ještě netroufl, např. zneškodnit stráže, takže při sólové hře za chlapce si v takových místech naopak budete muset hledat jiné cestičky řešení. Tvůrci také v preview potvrdili, že The Last Guardian vyjde alespoň v Japonsku (samozřejmě na PlayStation 3). Zároveň si však nechávají otevřená vrátka pro případné zdržení: kvalita hry je pro ně na prvním místě, a pokud prý bude hra vyžadovat více času, dostane ho.

 

Nejnovější články