Black Noise - nový projekt tvůrců JTF se představuje
zdroj: tisková zpráva

Black Noise - nový projekt tvůrců JTF se představuje

17. 5. 2007 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Poslední záznam na oficiálních stránkách maďarského vývojářského studia Most Wanted Entertainment, které můžete znát v souvislosti s Joint Task Force, pochází z 15.

listopadu loňského roku a pojednává o tom, že společnost Microsoft týmu schválila jeho nový herní projekt postavený na vlastní next-gen technologii, čímž se z MWE stali oficiální výrobci her pro X360. Co za projekt to je, se ve zprávě nepsalo. Jen to, že se na něm pracuje už od roku 2006 a s jeho dokončením se nepočítá dříve než koncem roku 2008, přičemž se má kromě verze pro konzoli X360 objevit prý také verze pro PC. Nic víc.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ačkoliv se od té doby na homepage MWE nic nezněmilo, přeci jen jsme se už o onom utajovaném díle dozvěděli něco více. A nejen to. Nabídnout vám můžeme dokonce i sadu prvních screenshotů a odkaz na video údajně HDTV kvality. Všechno se to podařilo exkluzivně získat kolegům redaktorům z maďarského magazínu Hardwired, kteří mají k tvůrcům z pochopitelných důvodů blíže než například my. Maďarštinu bohužel neovládám, ale pár věcí se mi z textu rozluštit podařilo. Minimálně tedy název hry - Black Noise. Dle všeho se má tento titul zařadit k 3D akcím užívajícím first-person i third-person perspektivy a mj. zde bude zabudována podpora DX9 i DX10, 64-bitové procesorů i Ageia PhysX.
zdroj: Hardwired

korgull

Nejnovější články