Zachraňte roztomilá stvoření před zlomyslným arcimágem v draftovací deskovce Ostrov koček
zdroj: Mindok

Zachraňte roztomilá stvoření před zlomyslným arcimágem v draftovací deskovce Ostrov koček

17. 10. 2020 11:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Ostrov koček

1–4 hráči | 60–90 minut | Od 8 let | česky

V deskovce Ostrov koček se stanete ušlechtilými zachránci prastaré populace divokých koček, jež se zabydlely na odlehlém ostrově. Před čím potřebují zachránit? Jejich směrem míří obávaný arcimág Veth Černoruký, který nemá v plánu nic menšího než zkázu nejen celého ostrova, ale i světa jako takového.

Každou kočku, kterou zachráníte, představuje unikátní polyominový dílek. Musíte vymyslet, jak jich na svou loď naložit co nejvíc, a pokud možno při tom udržet jednotlivé kočičí rodiny pospolu. Kočky budete na svou loď lákat přes chutňoučké rybičky, které musíte nejprve nachytat a s jejich zásobou zacházet opatrně, aby se dostalo na všechny.

Kromě toho si najdete čas i na průzkum ostrova, který je plný pozapomenutých pokladů, spřátelíte se s mystickými kočkami z plemene oshaxů a dojde i na plnění osobních a společných úkolů. Díky nim si přijdete na slušnou řádku vítězných bodů, stejně jako za palubu posetou mazlivými stvořeními. I když společně plníte ušlechtilý úkol, vyhrát může jen jeden nejschopnější zachránce.

V Ostrově koček toho všeho docílíte s pomocí karet, které v každém kole draftujete s ostatními hráči. Hru můžete hrát v pohodovém režimu v rodinném kruhu, s čímž vám pomohou kraťoučká zjednodušená pravidla. Stejně tak se tu ale zabaví i zkušení hráči, jimž draftovací systém nabídne spoustu prostoru pro rozvinutí rozličných strategií. A myslelo se i na hráče, kteří k deskovce rádi zasednou o samotě.

Stolní hru Ostrov koček už teď seženete u všech dobrých prodejců za doporučenou cenu 1 299 korun. Více informací o hře naleznete na oficiálních stránkách vydavatelství Mindok, případně na Facebooku.

Nejnovější články