Sháníš herní výbavu od A po Z? Mrkni na Niceboy ORYX
zdroj: Inzerce

Sháníš herní výbavu od A po Z? Mrkni na Niceboy ORYX

5. 5. 2022 14:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Dávno pryč jsou doby, kdy se k hernímu PC párovala šedivá klávesnice a výprodejová myš jako z katalogu „levná kancelář“. Dnešní hráči si zakládají nejen na výkonné sestavě, ale také na kvalitních periferiích, které je nebudou omezovat při hraní.

A to platí nejen pro vyznavače rychlých kompetitivních titulů jako je Fortnite, League of Legends či Counter-Strike, ale i ve hrách pro jednoho hráče, kde pořádná sluchátka, klávesnice či myš poskytnou dostatečné pohodlí a umocní zážitek z herního světa.

Neméně důležitý je také design. Gaming se v našich domácnostech už zabydlel natolik, že správným doplňkem můžeš z počítačového koutku udělat poutavou součást obýváku či pokoje nebo vhodnou periferií vyjádřit svou osobnost, a to nejen při streamování přes internet.

Oryx PR zdroj: Inzerce

Tady si vybereš

Skloubit všechny nároky dohromady se již od roku 2016 daří herní značce ORYX od Niceboy. Dokáže tak nabídnout designovou a především funkcemi nabitou herní výbavu zahrnující klávesnice, sluchátka, myši, ovladače a podložky či dokonce samostatné reproduktory, mikrofony pro streamery nebo herní židle. A to s vynikajícím poměrem ceny a výkonu, na který se značka dlouhodobě zaměřuje.

Díky tomu už není nutné utrácet za set herních periferií částky přesahující 10 tisíc. Dobrou herní myš, mechanickou klávesnici a sluchátka s prostorovým zvukem dnes seženeš i v cenové relaci o řád menší. A stále to bude hardware, na který bude spoleh a který bude fungovat i vypadat podle posledních trendů.

Důkaz místo slibů

Abychom nemluvili jen obecně, připravili jsme pro tebe pár tipů na základ tvého herního arzenálu. Následující trojice má vše, co hráč potřebuje, a je ještě za dobrou cenu. Ruku do ohně dáme ale i za zbytek naší široké nabídky, takže pokud tě zajímá funkční a designová herní výbava, mrkni na web.

Herní myš Niceboy ORYX M666

Tahle myš dostojí svému jménu. ORYX M666 je ďábelsky přesná a díky perforovanému designu neskutečná lehká. Ani při extrémně nízké váze 66 g však neztratí nic z pohodlí a tvaru. Nízká hmotnost naopak dodá tvé ruce mnohem větší svobodu a výrazně tím zvyšuje herní reaktivitu.

Precizní senzor Pixart 3330 vyniká citlivostí a přesností. Společně s odolnými spínači OMRON s eliminací neregistrovaného stisknutí získáš do rukou pravý nástroj ničení. Citlivost myši se dá nakonfigurovat od 1000 do 10 000 DPI, obnovovací frekvence 125 až 1000 Hz a snímání pohybu probíhá až při 250 IPS.

Oryx PR zdroj: Inzerce

Nechybí samozřejmě ani populární podsvícení, které mění odstín s nastaveným DPI. To si můžeš upravit v doprovodném programu, kde najde třeba i nahrávání maker. Ovládací program je v češtině, takže i pro uživatele neholdující cizím jazykům platí, že jim nic nebude stát v cestě.

I bez software však lze myš využívat naplno. Obsahuje totiž vnitřní paměť, kam si nastavená makra a funkce tlačítek jednoduše uložíš, aby zůstala zachována, ať už budeš hrát kdekoliv.

Herní klávesnice Niceboy ORYX K445

Žhavého kandidáta na novou herní klávesnici najdeš pod označením ORYX K445 Element. Jde o model, kde se o spolehlivost a přesnost postarají mechanické spínače Goro RX, které garantují velmi dlouhou životnost až 50 milionů stisknutí. To samé můžeme říct také o konstrukci klávesnice. Díky vrchnímu hliníkovému krytu a opletenému kabelu vydrží zařízení v dobré kondici spousty let.

Oryx K445 zdroj: Inzerce

Registraci i nekrkolomnějších kombinací stisku zvládne ORYX K445 díky pokrytí 26 kláves technologií Anti-Ghosting. Ta zajišťuje, že i sebekomplikovanější a seberychlejší série stisků kláves bude provedena přesně v tom pořadí, v jakém jsi ji zadal. Niceboy ORYX K445 Element je osazena dlouhým levým shiftem, oblíbeným dvouřádkovým enterem a 104 klávesami. Multimediální klávesy zefektivní a zrychlí oblíbené funkce jako přehrávání hudby a podobně. Osazení klávesou Win-Lock je pak užitečnou pojistkou proti nechtěnému spuštění nabídky Start.

Kromě funkčnosti nesmíme zapomenout ani na vzhled. I zde dominuje RGB podsvícení s 9 dynamickými efekty, u kterých si můžeš jas a rychlost nastavit podle svého gusta.

Herní sluchátka Niceboy ORYX X500 Shadow

Mít nepřítele na mušce nebo mu efektivně nadběhnout, to chce kromě klávesnice a myši i třetího do party: sluchátka s prostorovým zvukem. Ten poskytne model ORYX X500 Shadow.

Oryx PR zdroj: Inzerce

Sluchátka nabídnou virtuální prostorový zvuk 7.1, pohodlné ovládání na kabelu a komfortní mušle, které jsou měkké a tlumí zvuky z okolí, takže s nimi vydržíš hrát klidně celou noc. Most sluchátek je díky duralové konstrukci velmi lehký, ale zároveň odolný. Podobně to platí i pro kabel, který často v herním zápalu přichází k újmě, zde je ale opletený po celé své délce, a tudíž se těší ze zvýšené odolnosti.

Při multiplayer hrách tě díky kvalitnímu mikrofonu bude čistě a jasně slyšet. Až se ale budeš chtít od spoluhráčů odpojit a mikrofon už nebudeš potřebovat, lze ho snadno odejmout, takže ti nebude překážet. A stejně jako ostatní výrobky řady Oryx nesou i sluchátka efektní podsvícení, se kterým budeš nepřehlédnutelný.

Tyto a spoustu dalších herních produktů můžeš zakoupit na e-shopu Niceboy ORYX.

Niceboy ORYX logo black zdroj: Inzerce

Nejnovější články