Rozdáváme lístky na předpremiéru filmu Sebevražedný oddíl
zdroj: tisková zpráva

Rozdáváme lístky na předpremiéru filmu Sebevražedný oddíl

25. 7. 2016 19:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Redakce Games.cz |

Filmů podle komiksů jsme za posledních několik let viděli nespočet, Sebevražedný oddíl bude ale jiné kafe. Parta zloduchů a šílenců, mezi kterými nechybí ani Joker a Harley Quinn, totiž sází hlavně na humor, nadsázku a stylizaci. Film režiséra Davida Ayera má premiéru ve čtvrtek 4. srpna, vy jej ale můžete o něco dřív díky speciální čtenářské projekci Games.cz. Stačí jen odpovědět na pár otázek a mít kapku štěstí...

Pokud se chcete naší projekce zúčastnit, odpovězte na tři otázky uvedené níže a vyplňte svůj email. Ze všech účastníků soutěže vybereme zhruba padesátku z vás, kteří od nás dostanou po dvou vstupenkách na předpremiéru filmu, která se odehraje v kině Atlas už 2. srpna. Pokud tedy v tomto termínu nemůžete do kina vyrazit, prosíme, do soutěže se nezapojujte.

Odpovídat můžete do čtvrtka 28. července - soutěž skončí o půlnoci. Vybraným šťastlivcům pošleme bližší info o projekci emailem během víkendu.

Anketa: Sebevražedný oddíl

Hlasování již skončilo.

Emaily použité v této soutěži neposkytneme třetím osobám a nebudou využity k zasílání obchodních sdělení.

 

O filmu

Do hlavních rolí akčního filmu režiséra Davida Ayera (Železná srdce, Patrola) Sebevražedný oddíl byli obsazeni Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman a Viola Davis.

Je to dobrý pocit, být ten zlý… Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu.

Důstojnice americké zpravodajské služby Amanda Waller dospěla k rozhodnutí, že tento úkol zvládne pouze tajně vytvořená skupina nesourodých zavrženíhodných jedinců, kteří nemají téměř co ztratit. Ale jakmile si uvědomí, že nebyli vybráni, aby uspěli, ale aby bylo na koho svést vinu za nevyhnutelný neúspěch, rozhodnou se příslušníci sebevražedného oddílu zkusit bojovat a zemřít společně nebo se rozhodnou starat se každý sám o sebe?

Nejnovější články