Sledujte záznam jubilejního Fight Clubu #400
zdroj: tisková zpráva

Sledujte záznam jubilejního Fight Clubu #400

18. 11. 2018 11:11 | Podcast | autor: Aleš Smutný |

Jubilejní 400. Fight Club se odehrál přesně před týdnem (dobrá, přesně jen pro ty, kteří opravdu protáhli Afterparty) v Jack Daniel’s Musician Factory a tak, pokud si chcete vychutnat jeho víkendovou atmosféru, máte ideální příležitost. Na dvou a půl hodinách se prostřídala solidní porce účinkujících. Jmenujme Martina Bacha, Petra Poláčka, Viléma Koubka, Pavla Skotáka, Honzu Olejníka, Gábinu Šuterovou a všemi oblíbeného Karla Drdu. Plus samozřejmě naše šestičlenná redakce.

Hned na začátku se dozvíte, kde se vzala dvojice moderátorů, když jsme vám slibovali Lukáše Grygara a pak už následují tři diskusní bloky prokládané otázkami z publika a završené asi nejdelším pravidlem Fight Clubu v jeho opravdu dlouhé historii. Tak hezké pokoukání a díky všem z vás, kteří za námi přijeli! Bylo příjemné si s vámi po vysílání popovídat a napít se! A také nám lichotí, že vás dorazilo víc než sto, moc si vážíme vaší podpory.

Pokud si chcete poslechnout jen zvukový záznam, máme tu pro vás mp3, kterou si můžete stáhnout pod tímto odkazem.

zdroj: Archiv

Podcasty Fight Club od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články