zdroj: vlastní video redakce

Sledujte Fight Club #530 o Buláncích a novinkách od Paradoxu

26. 5. 2021 15:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Nějakou dobu jsme drželi sérii Fight Clubů, kde jsme neřešili ani tak aktuální novinky na poli herní scény, jako spíš obecná témata. Tenhle týden se ale vracíme do starých kolejí a budeme se bavit hned o několika zprávách, co hýbou světem.

Tím prvním je fenomén českých Bulánků. Ti si na přelomu tisíciletí podmanili školní učebny IVT a teď převálcovali všechny ostatní kampaně na Startovači. V pondělí jsme si navíc s tvůrci i popovídali, a tak máme čerstvé informace. Nebude chybět ani nostalgické vzpomínání na tyhle buclaté polštářky.

Další téma jsou strategie od Paradoxu, které máme u nás v redakci samozřejmě rádi. O víkendu se totiž konal PDXCON 2021, kde kromě milovaných Crusader Kings přišly na řadu například nově oznámená strategie Victoria 3, ale třeba i expanze pro Prison Architect a Empire of Sin.

Třetí povídání si schováváme pro nové filmové zpracování Mortal Kombat, které je vhodné především pro milovníky béčkové až céčkové akce. Překonala nová adaptace původní klasiku z 90. let? A je lepší příběh her, nebo filmu?

Jak vidíte, máme to pořádně nabité, tak dorazte pokecat s námi. Jako vždy svoje dotazy můžete posílat na adresu podcast@games.cz, případně na Discord nebo rovnou do chatu v průběhu živého přenosu. Začínáme v 16:00.

Nejnovější články