Fight Club #67: Skúsime to cez vesmír!
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #67: Skúsime to cez vesmír!

25. 2. 2012 11:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

V poslední době nás zaplavují zprávy o nalezení exoplanet – tedy planet, které by s trochou štěstí mohly poskytnout místo pro život. Petr, Martin i Pavel jsou již přihlášeni do konkurzu na kolonizátory nových krajin a světe div se, jednou z podmínek je dobrá znalost videoher z vesmíru. Proto jsme si do studia pozvali Marka Rosu, který šéfuje týmu Keen Software a již brzy mezi nás vypustí vesmírný akční simulátor Miner Wars.

Marek ve Fight Clubu #67 vysvětlil podstatu své hry, svou vývojářskou filozofii i zákulisí českého herního startupu a ani ostatní témata tohoto podcastu mu nebyla cizí. Bavili jsme se třeba o tom, co pro polský CD Projekt znamenají vysoká prodejní čísla obou Zaklínačů, zaspekulovali jsme si ohledně další generace herních konzolí, a jako rozhodčí v ringu jsme stanuli na území kamenných prodejen videoher a digitální distribuce. A mimochodem, ten konkurz na kolonizaci exoplanet jsme si vymysleli. Ale to už asi víte...

Jestli si pustíte stream tady v textu nebo v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. V soutěži tentokrát hrajeme o PS3 verzi střílečky Bodycount. Ano, není to bůhvíco, ale lepší, než nic. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články