Fight Club #297: Jádroví lidé
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #297: Jádroví lidé

22. 10. 2016 18:36 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Ve 297. dílu podcastu Fight Club jsme přivítali vzácného hosta. Navštívil nás vývojář Patrik Špaček, který většinu svého profesního života strávil v USA prací na hrách od studia High Voltage. Spolu s Patrikem před kameru a mikrofon usedli Pavel Dobrovský, Martin Bach a Petr Poláček, aby se pobavili o tom, jak probíhá resuscitace adventury Indiana Jones & The Fate of Atlantis, na které Patrik pracuje. Nebylo to však jediné téma, které jsme probírali.

Bavili jsme se o našich očekáváních od Red Dead Redemption 2 a zmínili jsme se o projektu závodní survival hry od Ondřeje Švadleny, která je o útěku z komunistického Československa. Nezapomněli jsme však ani na vaše dotazy z mailu a z chatu. A na tradiční pravidlo Klubu rváčů.

Audio verzi Fight Club #297 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články