Fight Club #268 HD: Bez dozoru
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #268 HD: Bez dozoru

20. 3. 2016 2:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco Petr s Martinem nasávali informace na GDC v San Francisku, k debatnímu stolu v Praze zasedl Pavel Dobrovský, jehož tentokrát doprovodili Adam Homola, Aleš Smutný a jako čtvrtý do party Honza Olejník (který naštěstí tentokrát nezůstal za dveřmi). Na přetřes, jako už tradičně, přišla řada témat v čele s představenou cenou a specifiky virtuální reality od Sony pro PlayStation 4.

Nicméně nezůstalo jen u výhledu do virtuální reality. Kluci zapřemýšleli, co by tak mohlo být nového v Oddworld: Soulstorm. Do světa filmu se podívali při spekulování nad tím, jak daleko je J.J. Abrams a produkcí filmů Portal a Half-Life a na přetřes přišel i smutný konec ambiciozní onlinovky Everquest Next, který možná představuje umíráček pro tradiční velká MMORPG. Rychlý pohled pod pokličku System Shock Remake doplnila i techničtější záležitost v podobě CryEnginu V, který Crytek konečně také nabídl „zdarma.“

Audio verzi Fight Clubu #268 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: youtube.com

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články