Fight Club #183 HD: Emergentní Proceduralita
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #183 HD: Emergentní Proceduralita

21. 6. 2014 11:25 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Hektická herní výstava E3 2014 skončila už minulý týden, ale její dozvuky budou na Games rezonovat ještě hodně dlouho v podobě E3 dojmů, videorozhovorů nebo Fight Clubu #183. Po týdenní přestávce, vyplněné zpravodajstvím z E3, jsme se vrátili k našemu starému dobrému podcastu, který obsadila E3 výprava Games a Levelu v plném počtu, aby se s vámi podělila o dojmy z výstavy i her.

Aleš, Miloš a Pavel se vám v uplynulém týdnu hlásili z E3 hlavně skrze videoblogy, ve Fight Clubu #183 dostali šanci rozebrat své dojmy z výstavy více do hloubky. A šanci chytili za pačesy, protože se jejich debata o E3 protáhla na hodinu a tři čtvrtě. Podrobněji už shrnout E3 nemohli! Zažrali se do toho natolik, až se jim v jednu chvíli na moment vypnula kamera... :)

Nezapomněli jsme samozřejmě ani na tradiční dotazy z chatu či emailu nebo soutěž. Odhalili jsme vítěze PC verze Transistor a zároveň vyhlásili novou soutěž o věci nasbírané během E3.

Audio verzi Fight Club #183 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články