Fight Club #180 HD: Bratři v triku a košiláč
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #180 HD: Bratři v triku a košiláč

24. 5. 2014 13:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Při natáčení 180. dílu podcastu Fight Club se sešli Pavel, Lukáš, Martin a Petr a řešili v něm kontroverzi ohledně Far Cry 4 artworku, probrali recesistickou plošinovku s Kim Čong-unem, sdělili své dojmy ze stealth akce Sir, You Are Being Hunted a zaspekulovali si, co by se mohlo dít s Twitchem poté, co jej údajně koupil YouTube.

Uplynulý týden patřil z hlediska dění v herním světě spíše k těm fádnějším - moc zásadních zpráv jsme během něj nezaznamenali. O to větší prostor jsme mohli ve 180. Fight Clubu věnovat "ptákovinám", ke kterým bychom se jinak nedostali. Stoprocentně to platí o stěží uvěřitelné aférce kolem prvního artworku z Far Cry 4. Zatímco o hře máme doposud jen kusé informace, na internetu se rozjela debata o tom, kterým menšinám artwork křivdí. A není jich málo. Nad celou záležitostí se ve Fight Clubu rozohnil hlavně Petr, víceméně všichni jsme se ale shodli na tom, že jde o bouři ve sklenici vody.

Pavel s Lukášem dále rozebrali své zážitky z netradiční stealth akce Sir, You Are Being Hunted a do debaty se vložil i nastydlý Martin, který všem sdělil své nadšení z chystané hry na počest aktuálního vůdce KLDR Kim Čong-una.

V průběhu podcastu jsme si ještě zaspekulovali nad osudem Twitch.tv a na závěr jsme ztratili slovo o nadějné RPG plošinovce Witchmarsh.

Audio verzi Fight Clubu 180 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články