Fight Club #163 HD: Království válečného koně
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #163 HD: Království válečného koně

25. 1. 2014 15:38 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Spuštění kampaně Kingdom Come na Kickstarteru udalo hlavní téma i našemu středečnímu Fight Clubu. Petr s Martinem hru viděli naživo a rádi se s vámi podělili o své dojmy a zážitky.

Aby se však celý herní svět a náš Fight Club netočil pouze okolo Kingdom Come, zabrousili jsme i k jiným hrám. Protože nás zaujaly svým zpracováním nebo konceptem, probraly jsme taktickou špionážní hru Invisible, Inc. a obskurně lákavou akční strategii Okhlos, kde se všechno točí okolo naštvaných řeckých hrdinů a filosofů. Perličkou nakonec byla debata o konci Games of Windows Live, protože by tím mohlo být postiženo nemálo kvalitních her z posledních let. 

Ani v tomto Fight Clubu jsme nezapomněli na soutěž, tentokrát můžete vyhrát roční předplatné služby PlayStation Plus. Podmínky se dozvíte, když si podcast pustíte. Kdybyste potřebovali audiozáznam Fight Clubu #163, tak ho najdete za tímto odkazem.

...

Fight Club #163 můžete sledovat též na našem YouTube kanálu. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články