Fight Club #131 HD: Let's play Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #131 HD: Let's play Xbox One

24. 5. 2013 18:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Fight Club #131 jsme výjimečně přesunuli z nového studia do starých prostor, a pokud jste už neslyšeli audiozáznam, můžete si naši debatu na níže uvedená témata prohlédnout na videozáznamu v článku. Podcast jsme zahájili zveřejněním hostů na Press Start Vol. 4 a hned poté jsme zevrubně rozebrali představení nové konzole Xbox One ve všech možných aspektech. Od hardwaru až po hry samotné.

Když se Miloš, Pavel, Martin a Lukáš v dostatečné míře pohádali o pohled na novou konzoli, pobavili se o mírně kontroverzní přístup Nintenda k let’s play videím z Nintendo her na YouTube. V druhé polovině Fight Clubu jsme se věnovali obtížným podmínkám vývoje střílečky Metro: Last Light, potažmo kyberpunkové akční adventuře Remeber Me, která se pro Pavla stává černým koněm nadcházejících měsíců. Nezapomněli jsme ani dotazy z chatu či emailu a soutěž, tentokrát o kšiltovku The Last of Us. Pokud ji chcete vyhrát, nezbude vám, než se v článku podívat na videozáznam Fight Clubu #131.

...

Jestli si pustíte podcast #131 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články