Fight Club #126 HD: Filmová vsuvka
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #126 HD: Filmová vsuvka

21. 4. 2013 18:31 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Audiozáznam Fight Club #126 už je vám nějaký ten den k dispozici, nyní nastala příhodná chvíle vám předhodit videozáznam. Vedle Lukáše, Martina a Petra se do sedačky usadil Vašek Rybář, kterého znáte z webu i podcastu MovieZone, takže úvodní téma bylo jasné: po delší delší době jsme se bavili o filmových adaptacích herních námětů. A bylo to výživné.

Vaška jsme také zneužili k pokecu o závodních hrách, a pozastavili jsme se i nad novou metodou crowdfundingu, která z hráčů dělá skutečné investory, jenž mohou po vydání zafinancovaného titulu čekat podíl na zisku. Pokud nějaký bude.  Nechyběla ani tradiční soutěž a pokusili jsme se též zodpovědět vaše dotazy z mailu i chatu. Jak se nám to podařilo, na to už se podívejte sami v článku.

...

Jestli si pustíte podcast #126 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články