Fight Club #107 HD: Baníci s latte
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #107 HD: Baníci s latte

8. 12. 2012 11:25 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Měli jsme být čtyři, ale když jsme při přepočítání účastníků před začátkem došli k číslu pět, tak nám sborově došlo, proč nikdo z nás v matematice nikdy nevynikal. Snad až na našeho hosta, kterým byl ve 107. díle podcastu Fight Club Marek Rosa, hlava i srdce Česko-slovenského týmu Keen Software, který nedávno vydal vesmírnou střílečku Miner Wars 2081 a zatím s ní žne prodejní úspěch.

Úvodní rozhovor se tedy týká hlavně zmíněné hry a jejího vývoje, ale nebojte, na vesmírné střílečky jsme téma debaty stočili několikrát i v dalším průběhu podcastu. Také jsme se hezky pohádali o to, co vlastně je a není hra, Petr vám přednes své vánoční herní tipy a zasoutěžili jsme si o Far Cry 3 hru a mikinu. No, uvidíte sami.

Jestli si pustíte podcast #107 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články