Zkuste o víkendu betu diablovky Path of Exile
zdroj: tisková zpráva

Zkuste o víkendu betu diablovky Path of Exile

25. 7. 2012 18:35 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Zklamalo vás Diablo III nebo už jste se jej nabažili a hledáte další možnost, jak vyklikat z protivníka duši? Free-to-play diablovka Path of Exile bude o víkendu provádět stress test (tedy zatěžkávací test) serverů a to samozřejmě nezvládne bez dostatečného množství hráčů.

Takže se dá říci, že vás ta hra doslova potřebuje!


Test začne u nás někdy v ranních sobotních hodinách a potrvá do pondělního rána. Abyste se k testu přidali, stačí málo – zaregistrovat se na oficiálních stránkách, stáhnout si klienta, a pak už jen hrát. Jen si, prosím vás, nestěžujte, že se vám třeba nejde připojit nebo, že hra laguje, protože o to tu tak nějak jde.

K zahrání budou k dipozici dva akty ve čtyřech obtížnostech. Vyzkoušet budete moci šest povolání, na sedmdesát skillů a stovky předmětů. Nově byl prý přidán i boss z konce druhého aktu. Budou zde i dvě ligy, což jsou speciální uskupení, která mají vlastní ekonomiku a interreagují jen s dalšími členy ligy, ne s ostatními „běžnými“ hráči. Postavy pak půjde přenést do uzavřené bety, pokud byste se dostali k účasti na ní.

Nejnovější články