Za parádní grafikou Tokyo 42 se skrývá mix Syndicate a Grand Theft Auto
zdroj: tisková zpráva

Za parádní grafikou Tokyo 42 se skrývá mix Syndicate a Grand Theft Auto

1. 4. 2016 15:01 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Nic esteticky vypilovanějšího než trailer na akční hru Tokyo 42 už dnes pravděpodobně nespatříte. Záběry hru představují jako izometrickou akci z futuristického Tokia, na jehož ulicích poteče krev proudem v open world singlu, ale i v multiplayeru. I kdyby ale nešlo o akční hru, nýbrž třeba o neinteraktivní simulaci boha, na kterého už nikdo nevěří a může své poddané jenom z výšky sledovat, pořád by to byla na pohled krása.

Tvůrci hru na stránkách popisují jako potomka Syndicate a prvního dílu Grand Theft Auto. Zdánlivě statický izometrický svět je ale kompletně ve 3D (kamerou lze evidentně rotovat) a v režimu pro jednoho hráče Tokyo 42 nabídne jak frenetickou akci se spoustou nepřátel, tak i stealthové pasáže, kdy se hlavní hrdina snaží splynout s davem za pomocí převleků, aby svůj cíl mohl v nestřežené chvíli rychle poslat na onen svět. Však uvidíte sami na videu, kde jeden, dva záběry odhalují i rozměry otevřeného světa, ve kterém se má všechno odehrávat. A když píšu všechno, myslím tím vedle singlu i multiplayer.

zdroj: Archiv

Tokyo 42 vyjde na zatím neznámých platformách v průběhu příštího roku. Koho hra svým obsahem nebo zpracováním zaujala, bude nadále sledovat oficiální stránku.

Nejnovější články