World of Tanks překračuje s updatem 10 Rubikon a přidává nový mód Rampage
zdroj: tisková zpráva

World of Tanks překračuje s updatem 10 Rubikon a přidává nový mód Rampage

1. 10. 2015 14:43 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Bez novinek to v žádní multiplayerovce dlouhodobě nejde a ví to i Wargaming. Proto update pro World of Tanks s kulatým číslem 10.0 nese název Rubicon a přináší do hry celkem výrazné novinky. První a asi nejdůležitější je nový mód Rampage, který celkem výrazně rozšíří nabídku toho, jak World of Tanks hrát. Další novinkou je dvojice map, které spadají do alternativní historie, která tvůrcům primárně slouží pro to, aby mohli do hry dát zničenou Paříž a Berlín (který asi bude zničený alternativně k reálné historii). Obě mapy budou unikátní pro Rampage mód.

V Rampage se představí série nových herních prvků. Kupříkladu respawny, garážové bitvy, místa pro opravu a capture the flag. Nové dostanou hráči do ruky možnost použít dělostřelecké a letecké útoky, jimiž zasypají tanky nepřítele. Rampage se navíc objeví ve dvojici verzí – Domination a Steel Hunt, jež se budou lišit podmínkami nutnými k vítězství a setupem obou týmů.

Kromě Rampage se objeví speciální sezóna Personal Battle Missions, kde mohou hráči vybojovat Tier 10 tank T-22. Navíc do hry Rubicon update přidá PvE tutorial a upraví řadu drobností. „Nejen, že Rubicon přidává širokou škálu nových mechanismů, ale také slouží jako základní stavební kámen pro vývoj nových prvků, které chtějí naši hráči,“ vysvětluje Sergej Laptenok z Wargamingu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články