Warhammer: Vermintide 2 v létě navštíví nová rasa a osm druhů magie
zdroj: tisková zpráva

Warhammer: Vermintide 2 v létě navštíví nová rasa a osm druhů magie

1. 3. 2019 11:21 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

„První rozšíření pro Warhammer: Vermintide 2.“ Takovými slovy začíná popisek DLC Winds of Magic a vy si pravděpodobně říkáte, že Warhammer: Vermintide 2 se už přece dočkala dvou rozšíření – Shadows Over Bögenhafen a Back to Ubersreik. Tvůrci na tyto dodatky jistě nezapomněli a označením „první rozšíření“ nám dávají najevo velikost třetího DLC v pořadí.

Předchozí DLC za svých osm eur nabídla pár nových úrovní, kosmetické doplňky, úkoly a zbraně. Winds of Magic jde v tomto ohledu opravdu mnohem dál. Předně se postavíte úplně novému, nejdrsnějšímu druhu nepřátel – Beastmenům.

Hybrid mezi zvířaty a primitivními lidmi vám pořádně zatopí v úplně nové herní oblasti, obzvlášť sáhnete-li po nové vyšší obtížnosti. Zároveň ale vytáhnete svou postavu na novou úroveň a vyzbrojíte ji některou z pěti nových zbraní.

Warhammer: Vermintide 2 - Winds of Magic zdroj: tisková zpráva

A pak jsou tu samozřejmě titulní „větry magie“. Jde o nový herní mód, kde se spolu s přáteli postavíte nové sadě výzev s postupně se zvyšující obtížností, která se odvíjí od záhadně náhodného chování osmi druhů magie. Každý z nich pozmění pravidla hry v existujících oblastech, které se dočkají lehčích změn.

Rozšíření každým coulem cílí na zkušené válečníky, kteří hledají nové, náročnější výzvy. DLC Winds of Magic pro Warhammer: Vermintide 2 vyjde letos v létě a dá se předpokládat, že bude kvůli své velikosti o něco dražší než předchozí dva dodatky.

Nejnovější články