Velký update Wasteland 2 připomíná, že číst rady v nahrávacích obrazovkách se vyplácí
zdroj: tisková zpráva

Velký update Wasteland 2 připomíná, že číst rady v nahrávacích obrazovkách se vyplácí

16. 10. 2014 21:00 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Post-apokalyptické RPG Wasteland 2 je už čtyři pátky venku, ale vývojáři z inXile zjevně mají a budou mít ještě dlouho co vylepšovat. Kdo ostatně pamatuje na Fallout 1 a 2 (příbuzní Wasteland her), má jistě na paměti jejich bohatou zásobu oficiálními místy nikdy neopravených bugů. Je proto fajn, že aktuální "velký update" upravuje celou řadu chyb, které se hře jako Wasteland 2 zkrátka nemohly vyhnout.

Seznam změn čítá nejen opravy bugů ale i přidání padesáti tipů a triků do nahrávacích obrazovek. Jasně, slyším, jak se tomu smějete, ale kdo se alespoň jednou v životě nenechat radou z "loading screenu" poučit, tak je čte dodnes!

Mezi další opravy a úpravy patří například optimalizace práce s pamětí s cílem vylepšit fungování hry na slabších sestavách s 32-bit OS, opravení nekonečné zásoby akčních bodů u některých nepřátel, změny v questech nebo možnost zapnout si rychlejší cestování po mapě světa. Čechy a dalších obyvatelé neanglických národů pak potěší i možnost pojmenovat si postavu s pomocí neanglických písmenek tak, aby to nerozhodilo portréty avatarů.

Celý seznam překopaných položek je delší než dopoledne bez snídaně. Pokud se jím ale chcete prokousat, poslužte si zde. A nebojte, naše recenze už je fakt skoro hotová!

Nejnovější články