Velký update Steel Generals přináší do War Thunder nové stroje a spoustu oprav
zdroj: tisková zpráva

Velký update Steel Generals přináší do War Thunder nové stroje a spoustu oprav

16. 12. 2014 14:45 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Na korbě amerických tanků se přiřítil update 1.45 pro free to play onlineovku War Thunder a jeho název Steel Generals napovídá, kdo hraje v updatu ústřední roli. Po vydání získají všichni hráči první úroveň následujících amerických vozidel – M2A4, M3 Light, M2 Medium, M3 Medium, M13 MGC a prémiových M2A4 (1st Arm.Div.) a Grant I.

Nových strojů se ale dočkají i Sověti (BT-5, SMK, М4А2) a Němci (Pz.Kpfw. III Ausf J, Pz.Kpfw. IV Ausf E, VK4501 P, Pz.Bfw. VI). Je tedy zjevné, že update se primárně věnuje pozemní části Ground Forces, která stále čeká na svůj ostrý start. Už nyní se ale můžete přidat k testerům amerických tanků, stačí si přečíst a splnit instrukce, které najdete tady.

Update dále do hry přidává možnost střelby některých obrněnců z kulometů a upravený systém fungování munice. Ve chvíli, kdy vám munice dojde, příslušné moduly se odpojí a nemohou být poškozeny.

zdroj: Archiv

Z nových mechanik dále update přináší tažný systém, který umožní znovu zprovoznit převrácený tank a z gruntu nově funguje i střelecká podpora. Aby byly zásahy dělostřelectva co nejpřesnější, probíhá zaměřování na samostatné mapce, ne na bitevním poli. Nově můžete též spolubojovníkům pomáhat při opravách, pokud jste v jejich blízkosti a aktivujete opravy.

Novinek se ale v rámci 1.45 updatu dočkala i letecká složka War Thunder. Každý národ dostal nový nebo kompletně předělaného letounu a teleskopická mířidla na letounech nyní vypadají stejně jako sniper view u pozemních vozidel. Navíc tvůrci opravili spousta chyb a nedodělků, jejichž seznam si můžete přečíst zde.

Do War Thunder se můžete zaregistrovat na těchto stránkách. Jelikož jde o ryze free to play titul, hraní vás nebude v základu nic stát, jen musíte stáhnout 3GB klienta.

Nejnovější články