V Mass Effect 3 DLC Leviathan se dozvíme o původu reaperů
zdroj: tisková zpráva

V Mass Effect 3 DLC Leviathan se dozvíme o původu reaperů

3. 8. 2012 1:23 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Po vydání DLC Extended Cut pro Mass Effect 3 objevili fanoušci ve hře fragmenty scénáře, které naznačovaly cosi o budoucím obsahu, který by měl řešit osudy jakéhosi zvlčilého reapera Leviathana. Zkrátka, všichni se shodli, že to jsou náznaky budoucího příběhového DLC. A co myslíte, měli pravdu? Měli.

EA na včerejší, pozdně noční, Summer Showcase představila ME3 DLC s podtitulem Leviathan, které vyjde ještě během léta pro PC, PS3 i X360 verze hry za 10 babek / 800 MS bodů a dle oficiální informace nechá Sheparda a spol. odhalit něco mocného, co je schopno zneškodnit i reapery. Dozvíme se prý detaily o původu reaperů, zatímco se k tomu „něčemu mocnému“ budeme snažit dostat dříve, než reapeři, aby to zneškodnili.

Během této výpravy, která se dle jednoho obrázku bude zjevně odehrávat i pod vodou, prozkoumáme neprozkoumané systémy, zabrousíme do nových oblastí na Citadele, pokecáme si se zbrusu novými postavami a ještě si budeme moci odemknout nové zbraně. Zkrátka, vágněji už DLC popsat nešlo. Ach ten marketing. A protože původní data, vyzobnutá z Extended Cut, jsou mnohem konkrétnější a docela sedí k nově oznámeným faktům, tak si je můžete přelouskat v tomto článku. Mimoto někde okolo najdete trailer na nové DLC a v galerii vás čeká sada prvních obrázků.

Společně s Leviathanem bylo oznámeno i docela malinkaté DLC Firefight Weapons Pack, které pro všechny verze hry vyjde 7. srpna, koštovat bude 2 dolary / 160 MS bodů a čistě do singleplayerové kampaně přidá dvě nové, mocné zbraně. Obrázek dole je z tohoto DLC.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články