V červenci proběhne celorepublikový turnaj v Injustice 2. Na vítěze čeká letenka do Británie
zdroj: tisková zpráva

V červenci proběhne celorepublikový turnaj v Injustice 2. Na vítěze čeká letenka do Británie

30. 5. 2017 17:10 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Bojovka Injustice 2, v níž si to spolu rozdávají hrdinové univerza DC, je vysoce soutěživou záležitostí. Existuje lepší pocit, než po dlouhé a vyčerpávající bitvě konečně porazit protivníka sedícího vedle vás na gauči? Pokud dostatečně věříte svým válečnickým schopnostem, můžete dokonce překročit hranice svého otomanu a vydat se změřit síly s těmi nejlepšími z celé republiky. V červnu a červenci totiž proběhne oficiální turnaj pod patronátem Cenega Czech a Czech Arcade.

Nejpřednější je samozřejmě radost z výhry a pocit, že jste nejlepší bijec od Aše po Dolní Lomnou, ale to není to jediné, co vás čeká, pokud se vám podaří zvítězit. První místo bude odměněno hlavní cenou 10 000 Kč (celkový prizepool je 15 tisíc), trofejí a kvalifikací na mezinárodní turnaj Injustice 2 ProSeries. Ten se koná ve Velké Británii, a součástí výhry je tedy také letenka a ubytování zdarma. Pro ostatní, méně úspěšné válečníky, jsou připraveny ceny jako mikina, čepice, triko nebo karty.

Všechno se to bude hrát na konzoli PlayStation 4 a první část sestává ze dvou kvalifikačních turnajů. Ty proběhnou online ve dnech 13. a 24. června. Finální klání se odehraje v zábavním centru FunArena v Praze 22. července. Další podrobnosti včetně konkrétních pravidel se dozvíte na oficiálních stránkách.

Nejnovější články