Úspěšné Uncharted 3 vyjde v edici Hra Roku
zdroj: tisková zpráva

Úspěšné Uncharted 3 vyjde v edici Hra Roku

24. 4. 2012 18:11 | Novinky | autor: Adam Homola |

Sony se dnes pochlubila pěknou cifrou: 17 320 000. Tolik kopií se prodalo všech Uncharted dohromady. Což je pěkný úspěch. Uncharted je totiž snad jediná nová značka Sony, která tuhle generaci s každým dalším dílem prodejně roste. A k této příležitosti Sony společně s Naughty Dog oznámila Game of the Year edici pro Uncharted 3. Poslední “velké” Uncharted tak bude v nové edici nepřekvapivě obsahovat hru samotnou plus všechny doposud vydané DLC balíčky.

Pokud tedy žádné DLC nemáte nebo nemáte ani Uncharted 3, tak edice hra roku bude ideální příležitost, jak trojku získat. DLCček totiž nebude málo a obsahují hromadu skinů, nějaké ty předměty, multiplayerové mapy z jedničky i dvojky, nové multiplayerové mapy, co-op adventure a co-op survival. Sony zatím bohužel neoznámila ani datum vydání, ani cenu. Ale jak už to tak bývá, bude Uncharted 3 GOTY edice tou nejlepší verzí hry.

K tomu všemu jsme se také dočkali pěkné infografiky, na kterou se můžete podívat zde. Z ní se dozvíte, že v multiplayeru dvojky i trojky dohromady získali hráči celkem přes 251 milionů trofejí, celkem se hrálo 2 554 let, rozdalo se přes 121 milionů headshotů a hráči mají na kontě celkem skoro 5 miliard zabití. Užitečná čísla, jen co je pravda.

Nejnovější články