Ubisoft přiveze na E3 velkou závodní hru (krom jiného)
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft přiveze na E3 velkou závodní hru (krom jiného)

30. 5. 2013 12:33 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

E3 se nám pomalu ale jistě blíží a s tím začíná i šílenství ohledně spekulací a marketingových masáží. Nejnověji svou troškou do mlýna přispěl Ubisoft, který potvrdil účast se svými největšími projekty včetně Assassin's Creed IV Black Flag, Rayman Legends, South Park: The Stick of Truth, Splinter Cell: Blacklist a v neposlední řadě i Watch Dogs. Mimo nich však slibuje i jakési neoznámené next-gen hry, přičemž kolem jedné z nich už koluje celá baterie neověřených informací.

Spekulovat se začalo již v souvislosti s finanční zprávou Ubisoftu, která zmiňovala dvojici neoznámených next-gen titulů. Později se ukázalo, že jednou z nich je Rainbow Six: Patriots, ohledně druhé se však na frankofonním internetu rozhořela záplava spekulací, vyvrcholená včera, kdy jistý zdroj z Ubisoftu údajně vynesl ven další detaily. Podle nich se má jednat o první díl nové závodní série s názvem The Crew a pracovat na ní má studio Reflections (série Driver).

....

Jako obvykle, nic z toho není zatím oficiálně potvrzeno. Pochybnostem zavdává i pozdější informace o spoluúčasti Ivory Tower – což je v první verzi informace název (jiné?) hry, v další verzi název vývojářského studia. Čert aby se v tom vyznal. Tak či onak má prý Ivory Tower pro Ubisoft pracovat na následovníkovi série Test Drive. Což může a nemusí být mysteriózní The Crew. Reflections navíc aktuálně pracují na automobilové části z Watch Dogs, čili jejich účast na The Crew může být jak pravdou, tak nepochopením...

Nejzajímavější na celé kauze tak zatím jsou údajné rendery z údajně chystané hry od údajných Ivory. Zbytek spekulací patří do kolonky „neověřeno“ a na jasnější intel si počkáme do E3. Však je také za rohem.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články