Tvůrci strategie Death Inc zaklepali bačkorama
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci strategie Death Inc zaklepali bačkorama

26. 4. 2013 9:02 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Konec dobrý, všechno špatné. Sotva před týdnem se ještě zdálo, že Death Inc, dokonale vystajlovaná simulace mor-roznášející-smrtky, přežila nejhorší, totiž neúspěšnou kickstarterovou kampaň. Před sedmi dny se dostala do další palby Steam Greenlight! O den dříve, 17. dubna, dokonce vývojáři vydali další alfa verzi titulu, která slibovala lepší optimalizaci a AI panáků. Jenže tomu je zjevně konec, protože lidé z Ambient Studios dnes oznámili, že končí.

Na vině jsou samozřejmě finanční potíže. Ambienti nebyli schopní získat dostatek chechtáků, aby udržel další vývoj. "Děkujeme všem velmi za vaši podporu a povzbuzování, nemáme žádné výčitky, milovali jsme každou minutu vývoje." oznámili bez dalšího rozboru suchá fakta.

Aby dostáli své pověsti fajn chlapů (případně žen), Ambienti slíbil navrácení všech financí získaných skrze crowfunding. "Očividně nemůžeme dostát závazkům, které jsme s Death Inc rozdali různým podporovatelům. Jste-li jeden z nich, neobávejte se - budeme vracet všechny zaslané finance."

Minutu ticha jejich památce.

Smarty.cz

Nejnovější články