Tankové bitvy pro všechny - War Thunder: Ground Forces je v otevřené betě
zdroj: tisková zpráva

Tankové bitvy pro všechny - War Thunder: Ground Forces je v otevřené betě

16. 5. 2014 16:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Očekávaný přídavek plný tanků pro onlineovku War Thunder je konečně přístupný všem zájemcům v rámci otevřené bety. Pokud se chcete v datadisku Ground Forces projet v tanku, vzhůru do toho - už k tomu nepotřebujete speciální beta klíč. Díky novému updatu 1.41 to můžete z pozemního obrněného kolosu nandat hráčům v letadlech a naopak. Na výběr máte široké spektrum tanků, od rychlých a jen lehce obrněných až po tanky s tlustým pancířem.

„Od samého počátku bylo naším cílem vytvořit hru, v níž by hráči mohli zkusit různorodá nebezpečí globálních konfliktů a zároveň se nehnuli od obrazovky,“ řekl v tiskové zprávě Anton Yudintsev, výkonný ředitel Gaijin Entertainment.

„Vrčení, které slyšíte v dálce, je zvuk přes 6 milionů hráčů War Thunder, kteří právě vyrazili v obrněných pozemních jednotkách. Ti, kteří mají raději boje ve vzduchu, ať se spíš podívají dolů, na pevninu, protože právě začalo otevřené betatestování Ground Forces.“

zdroj: Archiv

Na výběr máte mezi sovětskými či německými tanky, tudíž si můžete vybrat stranu, která je vám bližší. Pokud to není ani jedna zmíněná, nevadí, další země budou postupně přibývat v průběhu betatestu. Vedle tanků můžete osedlat i samohybné dělostřelectvo a na dotěrné hráče v letadlech lze použít protiletadlová děla.

Vývojáři ze studia Gaijin Entertainment budou v nadcházejících aktualizacích přidávat jak nové mapy, tak další pozemní jednotky. Dojde ale samozřejmě i na letadla, která se svých vylepšení dočkala už nyní, včetně přírůstku 10 nových letadel.

Ground Forces je zatím k dispozici pouze na PC, datum vydání PlayStation 4 verze bychom se měli dozvědět brzy. Možná už na E3? Nezapomeňte také nahlédnout do galerie na několik nových obrázků z aktuálního přídavku.

Nejnovější články