Sword Coast Legends upraví již druhý komunitou navržený balík změn a vylepšení
zdroj: tisková zpráva

Sword Coast Legends upraví již druhý komunitou navržený balík změn a vylepšení

8. 12. 2015 18:01 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Komunita vyhledávající klasické izometrické RPG hry Sword Coast Legends nejenom zaplatila, ale rovněž i nadále ovlivňuje co se ve hře šustne, co se změní a co také titul studií n-Space a Digital Extremes dodatečně rozšíří. Ovace hra sice příliš nesklidila (u nás dal hře Honza Slavík pouze pět bodů z deseti), úplně v zapomnění však hra rozhodně neupadla a zpráva o aktuální aktualizaci je toho jasným důkazem. Tvůrci se prostě snaží napravit to, co hráči čekali a nedostali.

Největší novinkou updatu zvaného Community Pack Two je pravděpodobně příchod nové rasy – Drowů. Do té spadá i nová postava démonické pavoučí královny. Celá rasa pak samozřejmě představuje celý soubor novinek a čerstvých speciálních schopností, jež pozměňují pravidla hratelnosti. U toho však novinky nekončí a vývojáři se novým patchem zasadili nadále například o celkově svižnější přístup ke hře.

Mezi další novinky patří například zobrazení pouze kořisti, jíž dostanete vy a tedy ne všeho, co je dostupné celé partě. Samotní dungeon masteři pak dostávají do vínku větší kontrolu nad příběhy a k dispozici mají i na 170 nových předmětů. Editace úrovní již zahrnuje nejen chaty, ale i vesnice a celá města (včetně řady možností týkajících se interiéru). Pánové jeskyně navíc budou mít možnost uzamykat či naopak zpřístupňovat celé oblasti na základě toho, v jaké fázi toho či onoho questu se parta dobrodruhů momentálně nachází. A navrch lze pak také ještě libovolně přidávat například také efekty ohně, vody a dalších živlů.

Teď už si ale nenechte ujít anglickým komentářem doplněný trailer, který všechno výše zmíněné představuje v pohybu. V případě jakýchkoli potíží pak autoři vyzývají k obratu na odpovídající stránku na fórech.

zdroj: Archiv

Nejnovější články