Spousta milých překvapení z tiskové konference CD Projektu
zdroj: tisková zpráva

Spousta milých překvapení z tiskové konference CD Projektu

5. 4. 2012 20:10 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Původní zpráva - Před pár dny jsme psali, že se v GOG.com chystají velké změny a dnes se CD Projekt hodlá na tiskové konferenci, která by měla začít v sedm hodin, osvětlit další detaily a novinky.

Konferenci bude možné sledovat na Streamu a měli bychom se na ní dozvědět následující – všechny novinky a změny GOG, pokud vám třeba nějaké unikly; náhled na budoucnost GOG z hlediska chystaných titulů a měli bychom také dostat speciální dárek jako vyjádření poděkování uživatelům.


Update - Tak to máme za sebou a nejde se prostě ubránit ryzím sympatiím k CD Projektu, protože oznámili mnoho novinek, z nichž nemalá část je zadarmo. Prostě jen tak. Za nic. Z vděčnosti. Takže, po jednotlivých bodech, co jsme stihli během tiskovky zaznamenat, vše najdete uvnitř článku.

Enhanced edice Zaklínače 2 bude mít minimálně 10 GB, takže tenhle update půjde stáhnout předem, už od 11. dubna, aby se nepřetížily servery nárazovým stahováním updatu.

Na oficiálních stránkách se jde do 9. dubna zaregistrovat do pořadníku o tisíc "recenzních" kopií Zaklínače 2 pro X360, o kterém ale pak musíte napsat recenzi a nebo alespoň nějak dát vědět :) Ano, prostě dostanete zdarma hru. Jen abyste o ní šířili povědomí, protože CD Projekt do X360 verze investoval peníze, čas i nadšení.

První Zaklínač Enhanced edice právě vyšla na Mac a bude k dostání exkluzivně na Steamu za 7,99 eur a je to hybridní verze, tedy pro PC i Mac.

Na iOS, iPhone i iPad, vyjde interaktivní comics Witcher a pozor, bude ke stažení zdarma. Pěkné, ne?

Každý vlastník Zaklínače 2 má nyní svou vlastní záložní kopii na GOG. Takže už si nemusíte dělat starosti, až poškrábete disk. V této edici bude vše, co šlo zdigitalizovat, takže i artbook a samozřejmě DLC a další bonusy. Opět se zde objeví 17. dubna.

Na GOG ve zcela novém kabátku bude i nový downloader, nicméně co se týče samotné struktury GOG nic, co bychom už nevěděli dříve.

Z dalších novinek zde budou prémiové edice her. Assassin´s Creed: Director´s Cut, kde bude soundtrack, artbook a spousta bonusů, Heroes of Might and Magic V Bundle (artbook, soundtrack, mapa, artworky, expanze) a stát budou 19,99 dolarů. Ale když je koupíte do týdne, budou obě dohromady za tuto cenu.

Botanicula zde vyjde za cenu běžné hry ve speciální edici i se soundtrackem a dalšími bonusy.

V následujících dvou dnech pak můžete stáhnout jako dárek první Fallout v tradičně nadupané edici (pokud jej jako já už nemáte koupený i na GOG).

Upřímně, čekali byste, že vám v dnešní době někdo nabídne tolik věcí jen tak?

Nejnovější články