Sérii neuvěřitelných trampot Van Helsinga uzavře kompilace všech tří dílů
zdroj: tisková zpráva

Sérii neuvěřitelných trampot Van Helsinga uzavře kompilace všech tří dílů

1. 7. 2015 19:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Příjemnou zprávu pro fanoušky Van Helsinga si připravili vývojáři z NeocoreGames. Oznámili totiž The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, což je ultimátní edice RPG dobrodružství Van Helsinga, která nabízí všechny tři hry za cenu 45 dolarů, která vyjde v září letošního roku – nejprve na PC a později i na Macích.

NeocoreGames oznámením kompilace slaví přes milion prodaných kopií všech tří her, které se v rámci kolekce objeví v upravené podobě a s dodatečným obsahem navíc. Mezi novinky například patří předělaný strom dovedností či nová maximální úroveň, posunutá na 80 od samotného počátku hry – na té ostatně půjde hru také začít.

Hráči si též mohou již od začátku vybírat z maximálního počtu postav a autoři zároveň slibují dodávat do hry nový obsah i po vydání. Nejlepší na tom je, že hráči, kteří na Steamu vlastní všechny tři původní hry, obdrží Final Cut zdarma.

Úprav se dočká také multiplayer, ve kterém půjde postavu dotáhnout ještě o rovných 20 úrovní dále. Těšit se mohou hráči na čtveřici módů (kooperace až pro čtyři hráče, touchdown, arena a battle royal) a vývojáři slibují vypisovat takzvané denní a týdenní výzvy. Ve finále také půjde poměřit síly v jednom z dvaceti náhodně generovaných scénářů. Zkrátka je nač se těšit a nudit by se neměli ani ti, kteří hru dohrají – end game obsah by měl být dostatečně bohatý.

Nejnovější články