Secret World otevírá o víkendu betu pro všechny
zdroj: tisková zpráva

Secret World otevírá o víkendu betu pro všechny

20. 6. 2012 12:37 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Urban fantasy MMORPG Secret World od začátku vypadá jako velmi zajímavá alternativa současným...

Urban fantasy MMORPG Secret World od začátku vypadá jako velmi zajímavá alternativa současným „tradičním“ MMO. Pokud jste o hru někdy měli zájem a trýznila vás chuť si ji vyzkoušet, zda vám náhodou nezachutná, máte o tomto víkendu šanci. Uskuteční se totiž čtvrtý víkendový betatest, který bude otevřený každému, kdo se někdy do bety hry zaregistroval, ale i těm, kteří se teprve zaregistrují (můžete tak učinit na oficiálních stránkách).


Čtvrtý víkendový test bude největší a hlavně představí dosud neprezentovanou PvP složku - jak v rámci celé PvP zóny pro až dvě stovky hráčů, tak skrze menší arény jako je Stonehenge a Eldorado. Pokud už jste beta víkendy hráli, budete samozřejmě moci pokračovat se svou postavou v rámci questů v Kingsmouth, The Savage Coast, The Polaris a Hell Raised.


Samotný beta víkend začne v pátek, v 18 hodin a skončí v pondělí, v devět ráno. Klient má necelých 13 GB, a pokud se zaregistrujete, už nyní si jej můžete stáhnout a nainstalovat. Připomeňme jen, že v Secret World můžete hrát za tři frakce – Ilumináty, asijské Draky a Templáře. Systém není postaven na levelech, ale na učení se schopností, jichž je něco přes dvě stovky. Poměrně specifickým se zdá být i systém bojů, ale to už si ověřte sami během víkendové bety.

Nejnovější články