Season pass pro Just Cause 3 nabídne 3 DLC a zajístí týdenní náskok ve hraní
zdroj: tisková zpráva

Season pass pro Just Cause 3 nabídne 3 DLC a zajístí týdenní náskok ve hraní

15. 9. 2015 16:00 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Do světa o rozloze více jak 1000 kilometrů čtverečních nás 1. prosince pozvou Avalanche Studios s jejich chaosem řízenou akcí Just Cause 3. A o něco málo později bude na Steamu dostupný ke stažení balíček rovnou třech DLC, která budou obsahově zaměřená na souš, na vodu a na vzduch. Zakoupením kompletního balíku si přitom můžete zajistit týdenní předstih na vyzkoušení všech dále citovaných novinek. Kdy k tomu ale dojde, to zatím Avalanche Studios nepotvrdili.

Balíček kromě třech uvedených prostředí nabídne také ohnivý wingsuit, pod čímž si sotva představíme cokoli konkrétního, ovšem vzhledem k obecné šílenosti Just Cause 3 není příliš pochyb o tom, že to bude sloužit zábavě a destrukci.

Přídavky konkrétně přinesou nové mise, jiné typy nepřátel, zbraní a technických udělátek a nová vozidla. To vše má dle vyjádření autorů potenciál zásadně proměnit zážitek z hraní, ovšem na potvrzení takovýchto prohlášení si ještě minimálně do začátku prosince počkejme. Než však tento moment na nových konzolích a PC nastane, tak si s námi zopakujte jeden povedený trailer. Ten nepřináší nic jiného, než destrukci, exploze a energický soundtrack.

zdroj: Archiv

Nejnovější články