ScreamRide předvede na Xbox One brutální Matějskou
0:01:06 | zdroj: Vlastní foto autora

ScreamRide předvede na Xbox One brutální Matějskou

12. 8. 2014 16:40 | Novinky | autor: Martin Bach |

Když se během konference Microsoftu na letošním GamesComu rozběhl trailer na čerstvou Xbox exkluzivitu ScreamRide, padaly v chatu od diváků na Twitchi především názvy tří her: Portal, RollerCoaster Tycoon a Sunset Overdrive. Tenhle prazvláštní mix se budou snažit dát dohromady vývojáři z Frontier Developments a na Xbox One společně s X360 by jej měli přinést jako předzvěst celé budoucí série už na jaře příštího roku.

Ve ScreamRide půjde o stavění a následné testování extrémních pouťových atrakcí ve vizuálu ne nepodobném zmiňovanému Sunset Overdrive. Ale pozor – nečekejte nedomrlé srandičky z devadesátých let, na kterých se snaží vydělat Kočkovi na Matějské. Na horské dráhy ve ScreamRide se totiž nechytají ani skutečně velké parky typu Six Flags. Tady půjde totiž všem testovaným objektům doslova o život a na vás bude postavit dráhu tak, aby se během jízdy co nejvíce řvalo strachy.

zdroj: Vlastní

Fyzikální model hry by vám měl dovolit postavit takřka cokoliv, a pokud jste se ve výše zmíněném RollerCoaster Tycoonu bavili tím, že jste nechali nebohé návštěvníky umírat v šílených nástrahách vašich atrakcí, ve ScreamRide se budete cítit jako ryba ve vodě. Hra nabídne plně zničitelné prostředí a tři herní módy, které budou zřejmě blíže představeny během GamesComu.

Nejnovější články