Řidiče kamionů v Euro Truck Simulator 2 čekají těžší náklady a víc přívěsů
zdroj: tisková zpráva

Řidiče kamionů v Euro Truck Simulator 2 čekají těžší náklady a víc přívěsů

13. 5. 2017 11:34 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Čím těžší, tím lepší. A čím víc přívěsů, tím víc zábavy. Těmito hesly se řídí pražské studio SCS Software, autoři kamionové simulace Euro Truck Simulator 2 a její zaoceánské sestřenice American Truck Simulator. Do první jmenované hry vyšlo pětidolarové DLC Heavy Cargo Pack (Steam), a jak už naznačuje název, půjde v něm o tahání extrémně těžkých nákladů. Na začátku léta pak oba tituly čeká přídavek dvojitých přívěsů, po kterých komunita již dlouho bažila.

Nejdřív si vezmeme na paškál DLC Heavy Cargo Pack, ve kterém si pro vás autoři přichystali supertěžká břemena, co řádně otestují vaše řidičské schopnosti. Nejtitěrnějším drobečkem je kusanec železa o váze 28 tun, což je jako nic proti nejtěžší položce, jednašedesátitunové lokomotivě. Abyste to lépe zvládli, čekají vás obratnější přívěsy, a v rámci doprovodného updatu zdarma dokonce i nové varianty trucků, tuningové součástky a kosmetické drobnosti. Navíc tu je dosud neviděná obrazovka analýzy tahačů, která napoví, jaké auto byste měli použít pro danou práci. Ale tou možná vůbec nejlepší součástí DLC je fantasticky poetický, skvěle vygradovaný trailer.

zdroj: Vlastní

Dojemné. Mrazivé. Nezapomenutelné. A to ještě není vše. Jak už jsem psal, na začátku léta vyjde update, který do hry přidá možnost za sebou táhnout dvojnásobné množství přívěsů. Dohromady tedy dva. Ale i to je víc než dost. Jen si představte, jak špatně se s tím musí couvat!

SCS Software při té příležitosti také upraví fyziku, aby všechno fungovalo, jak má. A třešnička na dortu? Update bude zdarma pro všechny stávající majitele Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator.

Nejnovější články