Režisérská verze Deadly Premoniton se dere na PC
zdroj: tisková zpráva

Režisérská verze Deadly Premoniton se dere na PC

18. 7. 2013 15:02 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Tři roky stará konzolová záležitost Deadly Promonition si už dost užila. Mezi její klady patřila open world hororová hratelnost či příběh o agentovi FBI hledajícím v zastrčeném městečku sériového vraha (ano, „tak trochu“ jako tohle). Zároveň byl však Deadly Promoniton jedním obrovským průšvihem, co do ovládání, bugů a snad až příliš postmoderního vyvedení zápletky (daly by se najít i filmové paralely).

Hra byla očastována přídavky jako "nejdivnější titul roku" a od renomovaných webů si vysloužila polarizované hodnocení od 2/10 po ultimátní 10/10. A pokud dopomůžete Deadly Premoniton na Steam Greenlight, budou se o tom moct přesvědčit i majitelé PC. Počítače navíc pohostí režisérskou verzi hry, která nabídne oproti původnímu vydání i přidaný obsah. Bude sem patřit nová scenérie přímo od tvůrce hry Hidetaky Suehira, povinná HD grafika, překopané ovládání soubojů, a samozřejmě i nezbytné možnosti stáhnout si dovysvětlující DLC kapitoly.

Podaří-li se Deadly Premoniton: DC na Steamu uspět (posuďte zde), přičemž momentálně se nic jiného ani neočekává, má namířeno na stylové datum vydání - na Halloween tohoto roku.

...

Nejnovější články