Post Scriptum: The Bloody Seventh přemění střílečku Squad na operaci Market Garden
zdroj: tisková zpráva

Post Scriptum: The Bloody Seventh přemění střílečku Squad na operaci Market Garden

8. 8. 2016 15:55 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Pokud vás zaujala realistická střílečka z pohledu první osoby Squad, z jejíhož předběžného přístupu jsme vám už dvakrát nabízeli naše dojmy, ale nelíbí se vám zasazení do moderní války, je tu řešení. Tenhle projekt, který v prapůvodních začátcích sám vzešel z modifikace k Battlefieldu 2, se dočká vlastního fanouškovského rozšíření v podobě modu. Ten se jmenuje Post Scriptum: The Bloody Seventh a přesouvá hru do prostředí druhé světové války.

Konkrétně budete moci prožít události operace Market Garden, při které se spojenecké síly marně pokusily za použití masivního množství parašutistů obsadit mosty přes důležité řeky v Nizozemsku. Post Scriptum se zpočátku zaměří na zoufalý boj britských speciálních jednotek proti německé přesile v oblasti Arnhemu.

Hrát můžete samozřejmě za obě strany, včetně sil Wehrmachtu nebo Waffen SS. Ve hře se ale objeví taky britský armádní sbor spěchající vysvobodit obklíčené parašutisty, takže vás kromě pěchotního boje čekají i střety tanků a další těžké techniky.

Na to, že v současné době je Post Scriptum plánováno ve formě modifikace zdarma, se jedná o velmi ambiciózní projekt. Nezbývá, než tvůrcům držet palce, protože pokud by některé historické epoše slušel taktický boj na velkém prostoru založený na úzké spolupráci jednotlivých hráčů, jak ho známe ze Squad, byla by to určitě druhá světová válka. A boj na život a na smrt mezi holandskými tulipány rozhodně není špatné místo, kde začít.

zdroj: Archiv

Nejnovější články