Polytron oznámil pokračování plošinovky Fez
zdroj: tisková zpráva

Polytron oznámil pokračování plošinovky Fez

14. 6. 2013 10:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

První Fez vyšel po dlouhém vývoji v minulém roce. A byla to jedna z těch indie her, která vás okouzlí nejen grafikou, ale také herními mechanismy. Na pohled obyčejná 2D hopsačka byla v mžiku propracovanou logickou 3D adventurou, kterou byste jinde jen tak nenašli. Tvůrci ze studia Polytron Corporation teď oznámili druhý díl, jednoduše pojmenovaný Fez 2.

Kdo jste viděli Indie Game: The Movie, tak si jistě dobře pamatujete, jaké měl Phil Fish problémy s vývojem první hry. Vývoj rozhodně nebyl ideální a trval až příliš dlouho. Snad se Fish poučil a prodleva mezi oznámením dvojky a jejím vydáním nebude tak velká, jako v případě jedničky. Ta se totiž oznámila už v roce 2007 a vyšla loni.

...

Bohužel k tomu kromě tajemného teaseru není nic víc. Žádné obrázky, žádná tiskovka a už vůbec žádné oznámení platforem. Všeříkající je oficiální popisek videa - “vyjde v roce ???? na ????.”. Můžeme jen doufat, že Fish má zase v rukávu nějaké eso, kterým nás všechny ohromí, až bude Fez 2 postupně předvádět veřejnosti.

Nejnovější články