Online tahovka Duelyst koncem dubna přejde z otevřené bety do plné verze
zdroj: tisková zpráva

Online tahovka Duelyst koncem dubna přejde z otevřené bety do plné verze

6. 4. 2016 14:20 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Od oznámení tahové strategie Duelyst již uplynulo hodně vody a 27. dubna, zhruba dva roky poté hra konečně vystoupí z fáze otevřené bety. Samotný přechod do plné verze hry je ale spíše symbolickým gestem, protože už právě otevřená beta nabídla prakticky hotovou hru, kterou tvůrci jen dolaďují.

Duelyst je tahová online strategie, která sází jen na PvP souboje. Dvojice hráčů na bojišti proti sobě staví své týmy hrdinů a vybírá si z balíčku karty se speciálními schopnostmi. K dispozici máte na tři stovky hrdinů, kouzel a schopností, z nichž můžete vytvářet svou taktiku. Právě široká paleta možností, jak svůj tým poskládat podporuje soutěživost, kdy netušíte, s jakým typem protivníka se utkáte. Navíc, jelikož zápasy trvají pět až deset minut, měla by fungovat jak metoda "ještě jednu hru a jdu spát." 

zdroj: Archiv

Otázkou samozřejmě je, zda bude Duelyst tak zábavný. první reakce naznačují, že ano, ale můžete si hru klidně zkusit na vlastní kůži, protože je na oficiálních stránkách k dispozici již zmíněná otevřená beta. 

Ta je ale už prakticky odladěná podoba plné hry a tak v poslední době autoři už pracují na plánované dvojici přídavků. Vedle větších rozšíření pak samozřejmě plánují hru i nadále podporovat a vydávat aktualizace, jež se v následujících týdnech například zaměří na lepší vybalancování hry. V dlouhodobé podpoře by jim měl pomoci free-to-play systém, k němuž se tvůrci uchýlili místo tradiční formy distribuce.

zdroj: Archiv

Nejnovější články