Nintendo vypustilo nová videa a informace o podzimních titulech
zdroj: tisková zpráva

Nintendo vypustilo nová videa a informace o podzimních titulech

1. 10. 2013 19:51 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Prezident Nintenda Satoru Iwata dnes skrze další Nintendo Direct předstoupil před všechny majitele Wii U, 3DS i DS, aby jim pustil sadu nových videí z chystaných her, oznámil přesné termíny jejich vydání a obecně sdělil řadu v zásadě příjemných informací.

Snad jedinou negativní informací je posun termínu vydání plošinovky Donkey Kong Country Tropical Freeze. Aby tvůrci z Retro Studios mohli dodat hru, co splňuje nejvyšší standardy, tak je třeba posunout termín vydání na únor příštího roku. Dále už ale budeme hovořit pouze o věcech pozitivních.

Vlastně je tu ještě jedno oznámení, které nespadá zcela do kategorie pozitivních. Zároveň ale není ani negativní. Nintendo na japonské produktové stránce konzole Wii uvádí, že produkce tohoto legendárního herního stroje bude brzy ukončena. Není znám konkrétní termín, ale když to má být brzy, bude to zřejmě v řádu týdnů či měsíců. A troufnu si odhadnout, že to platí i pro výrobu Wii pro trhy západní.

Wii je na trhu už od roku 2006 a v červenci letošního roku se prodeje konzole přehouply přes hranici 100 milionů kusů. Jde o třetí nejúspěšnější herní zařízení Nintenda, které se drží v těsném závěsu za Game Boyem a handheldem DS. Nyní už ale k těm opravdu příjemným informacím.

Zatímco sledujete nový trailer s množstvím lákavých záběrů na kočkoidního Maria nebo princeznu Peach, můžete si do kalendáře uvést datum 29. listopad, kdy Super Mario 3D World vyjde v Evropě.

...

Tou dobou už bude na trhu Wii U exkluzivní titul Mario & Sonic 2014 Olympic Winter Games. Vyjde 8. listopadu a nabídne celkem 16 disciplín včetně několika multiplayerových, v nichž budete bojovat nejenom proti ostatním sportovcům, ale zároveň svými úspěchy příkladně reprezentovat vlastní zemi v globálním žebříčku.

...

Počínaje dneškem si majitelé Pikmin 3 mohou stáhnout zdarma distribuovaný update, který jim do hry přidá globální žebříček pro porovnání výsledků. Společně s ním dostanou hráči zdarma jednu novou úroveň pro Mission mód, do kterého bude v následujících týdnech a měsících vydáván nový obsah. Ne však zdarma. První balíček by měl být ke stažení rovněž ode dneška za nějakých 60 Kč. Další obsah je ale na cestě, kdybyste měli spoustu peněz a volného času.

Pojďme ale k 3DS, protože Nintendo oznámilo termín vydání pro pokračování legendárního titulu A Link to the Past. The Legend Of Zelda: A Link Between Worlds vyjde v Evropě 22. Listopadu, přičemž už od 24. října si fanoušci „Právníka“ budou moci koupit a hrát sedmý díl s názvem Phoenix Wright Ace Attorney: Dual Destinies. Vlastně, hrát už jej mohou ode dneška. Na 3DS eShopu je totiž k dispozici demoverze tohoto očekávaného titulu, který se odehrává osm let po posledním Phoenix Wright titulu. Kdybyste se nemohli k demoverzi dostat, máme tu pro vás alespoň nový trailer.

...

Vůbec poprvé se na handheld 3DS podívá v průběhu příštího roku Kirby v novém titulu s doposud neznámým názvem. Trailer se válí někde okolo, a když si vzpomenete, jak parádní byla třeba Kirby's Adventure pro Wii, tak se nemůžete netěšit.

...

Na záznamu dnešního Nintendo Direct si můžete prohlédnout některé z miniher, které na vás čekají v titulu Wii Party U - vyjít by měl 25. října. Video z bojovky Super Smash Bros. pro Wii U a 3DS vám představí nové postavy.

...

Čistě evropská část Nintendo Direct hovořila o vydání karaoke titulu Wii Karaoke U 4. října, předvedla na videu Wii U a 3DS titul Sonic Lost World (vychází 18. října), ukázala záběry z JRPG Bravely Default a oznámila, že Scribblenauts Unlimited vyjde na 3DS a Wii U až 6. Prosince.

...

Videa z většiny dnes oznámených či zmíněných her najdete někdo okolo, jak se lenošně povalují, nic nedělají a čekají, až si je pustíte. To samé ale platí i o samotném záznamu Nintendo Direct.

...

 

...

Nejnovější články