Nedočkavci mohou kouzelnický masakr v Magicka 2 zažít už před vydáním
zdroj: tisková zpráva

Nedočkavci mohou kouzelnický masakr v Magicka 2 zažít už před vydáním

6. 5. 2015 12:51 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Magicka 2 sice vyjde až 26. května, fandové ale mají možnost vyzkoušet si hru v předstihu. Stačí si ji předobjednat a Paradox hráčům na PlayStation 4 a PC zpřístupní preview verzi hry. Je však třeba reagovat rychle – preview verze bude dostupná pouze do 10. května. Paradox při této příležitosti vydává i trailer, který v tradičně humorném duchu předvádí neskriptované záběry z kooperativního režimu hry.

Kombinací 8 živlů mohou hráči se svými kouzelnickými alter-egy vytvořit stovky kouzel. Jejich efekty jsou netušené, krev tedy poletí všemi směry, a že to bude o krk, o tom nemůže být po zkušenostech z minula sebemenších pochyb.

Preview verze hry obsahuje prolog včetně tutoriálu, který v základních obrysech vykresluje příběhové pozadí a rekapituluje všechno, co se událo od konce prvního dílu. Dále si mohou nedočkaví hráči vyzkoušet v preview verzi první misi kampaně a jednu kooperativní úroveň s názvem The Festival. V té na hráče čeká výzva v podobě stále se objevujících nepřátel, jejichž kontinuální likvidace samozřejmě navyšuje skóre. A o to jde až v první řadě.

Magicka 2 vyjde 26. května pro PC a PlayStation 4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články