Modern Warfare 3 se dočká nového multiplayerového módu
zdroj: tisková zpráva

Modern Warfare 3 se dočká nového multiplayerového módu

10. 5. 2012 13:25 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Koncem měsíce vyjde nová kolekce multiplayerových DLC pro Modern Warfare 3 a v jejím rámci se objeví i nový mód nazvaný Face-Off.

Půjde o speciální setting pro souboje jeden na jednoho či dva na dva. Což nezní moc inovativně. Nicméně Face-Off by měl být „intimnější“. Důvodem je snad odlišná konstrukce map, jak vysvětluje Mark Rubin.


„Mapy pro Face-Off mají, díky tomu, že to není šest proti šesti, větší volný prostor pro střelbu. Ve výsledku je hra rychlejší a akčnější. Mapy pak disponují novým feelingem, který z normální multiplayerové mapy nedostanete. Je tu více napětí.“

DLC Collection 2 přinese tři nové mapy - Sanctuary a Foundation jste mohli mít už skrze Elite, ale Oasis je nová mapa umístěná na pláž ve Spojených arabských emirátech. Kromě toho se objeví dvě nové Spec Ops kooperativní mise. Ironclad se odehrává v momentě, kdy útočíte na Hamburk a snažíte se dostat zpátky na místo vylodění. Jeden hráč bude mít roli pěchotní, druhý s ním bude spolupracovat z tanku. Druhá mise, Killswitch, se odehrává v ruských docích a jeden hráč se sniperkou bude krýt postup toho druhého.

Nejnovější články