Metal Gear Rising: Revengeance vyjde na PC už příští měsíc
zdroj: tisková zpráva

Metal Gear Rising: Revengeance vyjde na PC už příští měsíc

20. 12. 2013 10:39 | Novinky | autor: Adam Homola |

Pozdě, ale přece. Mohli bychom to říci o spoustě portů konzolových her na PC, ale u Metal Gear Rising: Revengeance to platí dvojnásob, protože se čekalo skoro rok. Sekačka s robotickým Raidenem v hlavní roli vyšla na PS3 a X360 v únoru 2013 a PCčkáři se povedené akce dočkají 9. ledna 2014. Na oplátku za velkou trpělivost dostaneme příkladně vypulírovanou verzi hry, kterou vývojáři obohatili vším, co bychom mohli očekávat.

V PC verzi Metal Gear Rising: Revengeance budou všechny tři DLC mise: Blade Wolf, Jetstream a VR Missions. Chybět nebudou ani všechny upravitelné upgrady obleku: White Armor, Inferno Armor, Commando Armor, oblek z Metal Gear Solid 4 a také starý známý Cyborg Ninja. Vedle všech DLC budou ve hře také upravená menu. Konkrétně přibude možnost přehrávat všechny příběhové filmečky, rádiové konverzace a možnost hrát jen a pouze souboje s bossy, bez nutnosti probíhat kvůli nim znova celé úrovně.

A protože půjde o PC verzi, to by bylo, abychom si v ní nemohli upravovat rozlíšení, anti-aliasing a další podobné grafické vymoženosti, které na konzolích nejsou. Hardwarové nároky jsou následující: jako minimum je potřeba Intel Core i5 2400, 2GB RAM, Nvidia Geforce GTS 450 a 25 GB místa na disku. Doporučené nároky jsou Intel Core i7 3770, 4 GB RAM a Nvidia Geforce GTX 650. Hra vám přitom poběží vedle Windows 8, 7 a Vista i na starých XPčkách.

Metal Gear Rising: Revengeance si už můžete předobjednat na Steamu za hodně férovou cenu. Standardní cena bude pouhých 20 euro, ale když na hru natrefíte zrovna v probíhající slevě, tak ji dostanete jen za 13 euro. Což je super, vzhledem k tomu že jde o fakt povedenou hru. Ostatně mrkněte na Petrovu recenzi z dubna, kde hře napálil pěknou sedmičku. Pak se můžete podívat i na pár nových obrázků právě z PC verze, které přibyly do galerie.

Nejnovější články