Killing Floor: Incursion vás zahltí zombiemi ve virtuální realitě Oculus Riftu
zdroj: tisková zpráva

Killing Floor: Incursion vás zahltí zombiemi ve virtuální realitě Oculus Riftu

28. 6. 2016 13:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Sérii Killing Floor brzy obohatí další přírůstek, o plnohodnotné pokračování s trojkou na konci se však nejedná. Tripwire Interactive oznámili VR titul Killing Floor: Incursion, kterou vyvíjí primárně pro Oculus Rift a především exkluzivně pro jeho pohybový ovladač Oculus Touch. Kromě změny ovládání, ale ostatní prvky série zůstávají na svém místě - pořád jsou tu bizarní zombíci, spousta krve a frenetická akce.

Vedoucí vývoje, Leland Scali, říká: "Pracovat s Oculem na tom, abychom přenesli universum Killing Floor do virtuální reality je splněný sen. Tato technologie podtrhuje vyjádření hry a především nabízí velkou míru kontroly postavy a ponoření do hry, s jakou normální hry nemohou soupeřit."

Ve hře ujmete role člena bezpečnostních složek Horzine Security Forces, který musí odrazit spolu s kolegy útok "Zedů," jak se zde říká zombiím. Kolegové v tomto případě mohou představovat i jiné hráče, protože Incursion je kooperativní střílečka. Kromě spousty zbraní nabídne i otevřené prostředí, od farem po laboratoře, po nichž můžete volně chodit. Zatím nevíme kdy hra vyjde a zda se podívá i na jiné VR systémy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články