Galaxy on Fire 3 opět nabízí nádherné souboje ve vesmíru
zdroj: tisková zpráva

Galaxy on Fire 3 opět nabízí nádherné souboje ve vesmíru

9. 11. 2016 15:56 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Série Galaxy on Fire patří k nejlepším akčním hrám, které si na mobilu můžete zahrát a jejich vizuální kvalita se neztratí ani na PC, kde ostatně druhý díl vyšel. Galaxy on Fire 3 – Manticore sice zatím vyšla jen na iOS, ale to neznamená, že se nemůže podívat na dvojici videí. Ta připomínají, že se zase můžete pustit do boje v sektoru Neox a to v roli lovců hlav, kteří mají za úkol přinést do tohoto semeniště zločinu trochu pořádku a to především likvidací šéfů zločineckých kartelů apod.

Jako většina mobilních her, i Galaxy on Fire 3 je free-to-play s dalšími mikrotransakcemi. Za hrou stále stojí studio Fishlabs, které ale už koupili Koch Media a přidali je ke své divizi Deep Silver. Pro ně jde o největší hru v rámci série a tomu i odpovídají očekávání.

Ostatně, tým Fishlabs během vývoje přibal ještě několik zkušených vývojářů a nyní čítá 90 lidí, byť to pracuje i na vlastním enginu. Že hra vypadá na mobilní titul opravdu skvěle vám neukáže ani tak trailer k vydání hry, ale upoutávka se záběry z hraní, která pochází z letošního Gamescomu. 

zdroj: Archiv

zdroj: Archiv

Nejnovější články