Vesmírná střílečka-strategie Galaxy on Fire 2 se dostaví i na PC
zdroj: tisková zpráva

Vesmírná střílečka-strategie Galaxy on Fire 2 se dostaví i na PC

27. 7. 2012 19:25 | Preview | autor: Adam Homola |

Dva roky stará záležitost, původně z mobilních zařízení, Galaxy on Fire 2, se podívá nově i na PC. Docela sympatická vesmírná střílečka/strategie, která od roku 2010 postupně uspěla snad na všem, co se dá strčit do kapsy (iOS, Android, BlackBerry...) vyjde ještě letos ve speciální Full HD verzi na Mac a PC a nebude jí chybět ani několik desítek achievementů. Zajímavé je, že původně mobilní hra nevyjde pro PC (a MAC) jen na Steamu a Originu, ale také v krabicové verzi. Jestli bude mít ta nějaký úspěch, ukáže až zájem hráčů.

Pokud jsou vesmírné střílečky a strategie vaším šálkem kávy, tak se můžete začít těšit na 20+ hvězdných systémů se stovkami planet, 100+ unikátních vesmírných stanic, 30 lodí které si budete moct vylepšovat, komplexní obchodní systém se 170 komoditami a spoustu dalších vychytávek. A i když se jedná o původně mobilní hru, tak Galaxy on Fire 2 bude kompletně namluvena do angličtiny a němčiny.

Že se na PC nechystá žádné béčko by mohlo doložit průměrné hodnocení 90 bodů ze 100 na Metacriticu, a také prý přes 20 milionů stažení na mobilních zařízeních. Což zní působivě. Přesné datum vydání je zatím ve hvězdách, takže se musíme spokojit s tím, že to má být někde ve třetím kvartále letošního roku. A kdybyste se náhodou chystali na Gamescom, tak si budete moct Galaxy on Fire 2 Full HD osahat na vlastní ruce ještě před vydáním.

zdroj: Archiv

Trailer na Galaxy on Fire 2

Nejnovější články